Menu Sluiten

Wie zijn wij?

basicVoice.nl is een dochteronderneming en officiële handelsnaam van WinCOM. WinCOM is een technologiebedrijf die in de Hofstad is gevestigd en al meer dan 15 jaar nationaal en internationaal actief is in de ICT branche.

Onder de naam basicVoice.nl leveren we sinds 2015 online voip diensten aan veel verschillende klanten. Wij bedienen de (klein)zakelijke markt met gedegen kennis van zaken.
Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën van VoIP.

Wij zijn trots op de hoge kwaliteit en uptime van onze netwerken. Deze zijn volledig in eigen beheer en geo-redundant uitgevoerd. Standaard leveren we VoIP-oplossingen met een hoog kwaliteitsniveau waarbij service en gemak voor onze klanten altijd voorop staan. Naast het verhogen van de beschikbaarheid bespaart het bedrijfsleven – van ZZP tot Multinational – tot wel 70% op de telecommunicatiekosten met onze telefoniediensten.

Contacteer ons gerust voor een geheel vrijblijvende offerte.

De Infrastructuur


Ons netwerk is redundant (dubbel uitgevoerd). Pieken in dataverkeer vangen wij op met meerdere lijnen. Daarnaast hebben we back-up lijnen voor als de routes niet snel genoeg zijn of als er een storing is. Deze verbindingen verzorgen ook transitverkeer.

Al onze servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. De manier waarop ons infrastructuur is ingericht, voldoet aan de hoogste en meest recente standaarden.

Het netwerk wordt 24 uur per dag gemonitord, ook ’s nachts en in het weekend is er een technisch team actief dat eventuele storingen signaleert en ze direct oplost. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responsetijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over basicVoice en/of over haar diensten? Neem dan gerust contact op via live chat of maak een ticket via ons helpdesk