Menu Sluiten

Hoe kunnen we helpen?

Wat is Busy Lamp Field (BLF)?

U bent hier:

Met Busy Lamp Field ofwel BLF kunt u op een VoIP toestel zien of een gebruiker/collega in gesprek is. Het betreffende lampje zal dan, groen, oranje of rood knipperen. Vooral voor kantoren die verdeeld zijn in verschillende ruimtes of waarbij op verschillende locaties wordt gewerkt is dit een erg handige functie. De klant hoeft niet onnodig lang te wachten en kan sneller en beter worden geholpen. De kwaliteit van de telefoongesprekken wordt hierdoor verhoogd omdat u niet meer onnodig hoeft door te verbinden.

BLF is gratis voor gebruikers van Hosted PBX en u kunt deze optie op vrijwel ieder VoIP toestel instellen. Neem dit mee in de keuze van uw VoIP toestel, want deze optie is heel erg handig.

Voor veel bellers zijn er ook zogenaamde Expansion modules beschikbaar om het aantal knoppen uit te breiden. Ook zijn er complete sets Receptie toestellen beschikbaar waarmee u wel tot 240 BLF knoppen kunt instellen.

Op de Yealink VoIP toestellen hebben deze BLF knoppen zelfs een dubbele functie. U kunt niet alleen zien of het betreffende VoIP toestel in gesprek is maar u kunt ook direct als snelkeuze dat VoIP toestel bellen. Ook kunt u als er een gesprek binnenkomt het gesprek opnemen namens die collega. Dit noemen we Call pick-up.

Wilt u gewoon vrijblijvend advies of een offerte? Neem dan contact op via de contact pagina of laat uw nummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.