Menu Sluiten

Welke softphones zijn er voor de iPhone of iPad (iOS)?

U bent hier:

Er zijn talloze VoIP softphones voor de iOS. Maar welke softphone kunt u het beste gebruiken? Sommige softphones werken middels een abonnement structuur en andere zijn gratis. Al deze softphones kunt u koppelen aan voip telefonie van basicVoice.

Liever zonder aparte app werken? Gebruik dan gratis onze eigen webphone.


Acrobits

Kenmerken van de Acrobits Softphone-client zijn onder meer pushmeldingen bij inkomende oproepen, ondersteuning voor bluetooth-headsets en luidsprekers, oproeprecorder en speler, ondersteuning voor meerdere SIP-accounts, integratie van contacten en een gedetailleerde oproepgeschiedenis.

Het is eenvoudig door de gebruiker in te stellen en biedt een logische indeling. Het vereist minimaal iOS 3.0 en kost éénmalig € 7,99.

U kunt de Acrobits Softphone-app voor Apple iPhone hier downloaden

Klik hier voor de installatie- en configuratiehandleiding van de Acrobits Softphone


Bria Mobile

Bria softhpone van Counterpath is een op SIP gebaseerde telefoon voor Apple iPhone en iPad die een Wi-Fi- of 3G-verbinding gebruikt om te bellen en gebeld te worden. Door gebruik te maken van de bestaande contactenlijst van iPhone, maakt Bria Mobile eenvoudig en effectief communicatiebeheer mogelijk met een intuïtieve interface die geschikt is voor meerdere oproepen.

Oproepfunctionaliteit omvat de mogelijkheid om tussen twee oproepen te wisselen, oproepen samen te voegen en te splitsen en doorverbinden met en zonder toezicht uit te voeren. Bria Mobile bevat geavanceerde beveiligingsinstellingen die veilige oproepsignalering en audio-encryptie mogelijk maken. Het bevat ook verbeterde audiofuncties, waaronder G.711, G.722, GSM, iLBC en een optionele G.729-codec. Bria Mobile Softphone is beschikbaar in de Appstore en werkt op abonnementsbasis. De kosten zijn € 0,99 per maand of €9,99 per jaar.

U kunt de Bria Softphone-app voor Apple iPhone hier downloaden

Klik hier voor de installatie- en configuratiehandleiding van de Bria Mobile VoIP-app


SessionTalk Pro

SessionTalk Pro Softphone is een functierijke mobiele SIP-client voor uw Cloud VoIP-telefonieoplossing met een ingebouwde Push-notificatie systeem.

Met een prachtig ontworpen en intuïtieve gebruikersinterface biedt de softphone een eenvoudige installatie met veel ingebouwd en slimme functies voor gespreksbeheer. Profiteer van hoogwaardige zakelijke communicatiefuncties zonder enig effect op de levensduur van de batterij.

SessionTalk Pro is beschikbaar in de App Store voor €5,99 (éénmalig)

SessionTalk Pro voor uw iPhone of iPad kunt u hier downloaden.

Klik hier voor de installatie- en configuratiehandleiding van de SessionTalk Pro Softphone


Zoiper

Zoiper is een gratis mobiele VoIP-software waarmee u zonder extra kosten via de internetverbinding van uw smartphone met andere telefoons kunt praten.

Zoiper is gratis beschikbaar in de App Store voor gebruik op iPhone of iPad. Om gebruik te maken van de push- notificatie service heeft Zoiper een abonnement voor €0,99 per maand of €10,49 per jaar. Push notificatie is nodig om de app op achtergrond te laten werken voor inkomende oproepen.

U kunt Zoiper hier downloaden.

Klik hier voor de installatie- en configuratiehandleiding van de Zoiper VoIP-app