Menu Sluiten

basicVoice Hosted PBX

Het telefoonsysteem voor kleine tot middel-grote bedrijven

Vast bedrag voor een volledige telefooncentrale in de cloud,
zonder beperkingen of verborgen kosten

1 Telefoonnummer inbegrepen (of nummerbehoud)
Onbeperkt toestellen en extensies
Onbeperkt keuzemenu’s, wachtrijen, belgroepen of doorschakelingen
Geschikt voor alle SoftPhones voor PC, tablet of smartphone
HD Gesprekskwaliteit
Servers in NL
Maandelijks opzegbaar

Tijdelijk geen aansluitkosten

Betaal tijdelijk geen aansluitkosten bij een nieuwe Hosted PBX abonnement. Uw korting kan oplopen tot honderden euro’s wanneer u bijvoorbeeld meerdere nummers of 10- of 100-blok besteld.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Bekijk de instructievideo's

Bekijk de instructievideo's van onze moderne Hosted PBX telefooncentrale en zie het gemak van efficiënt beheren.

geschikte ip-telefoons

Geschikt voor elk type IP-telefoon

Onze Hosted PBX Trunk kunt u instellen op bijna alle type IP-telefoons. Heeft u toch nog twijfels over uw toestel? Vraag het snel via de chat of via een ticket. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Gratis overstappen

GRATIS OVERSTAP SERVICE

Met de overstapservice van basicVoice kunt u zorgeloos overstappen. Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar blijft en nemen uw telefoonnummers over van uw huidige provider. Kies de optie “Nummerbehoud” tijdens het bestelproces, wij zorgen dan ervoor dat uw telefoonnummer(s) vlekkeloos overgezet wordt naar ons netwerk. Of het nu gaat om een landelijk telefoonnummer of regionaal telefoonnummer, wij regelen het voor u.

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

FUNCTIES VAN ONZE HOSTED PBX TELEFOONCENTRALE

De Hosted PBX is ontwikkeld om u als klant een zo eenvoudige mogelijke centrale te kunnen bieden. Eenvoud betekent niet direct dat de centrale niets kan. Het betekent wel dat u voor een zeer scherpe prijs een moderne Hosted Telefonie centrale heeft. De centrale staat niet op uw locatie en kan vanaf elke locatie in de wereld gebruikt worden. Deze techniek werkt kostenbesparend. Naast dat wij u voorzien van lage belkosten, bespaart u ook nog op andere zaken. Wist u bijvoorbeeld wel wat een VoIP centrale op locatie aan stroom kost? U zit al snel op die 20 Euro per maand. Een Hosted PBX abonnement is vaak al veel goedkoper. De Hosted PBX is eenvoudig maar heeft de meest gebruikte mogelijkheden standaard beschikbaar. Wij geven u een kleine rondleiding.

Keuzemenu's

Maak onbeperkt keuzemenu's en hang bijvoorbeeld accounts of doorschakelingen aan bepaalde keuzes.

Wachtrijen

Veel inkomende oproepen te verwerken? Gebruik een wachtrij en klanten worden netjes opgevangen in deze wachtrij.

Begroetingen

Bij binnenkomst krijgt de beller te horen 'Welkom bij uw bedrijf' U wordt doorverbonden met een beschikbare medewerker. Dit fragment kunt u eenvoudig zelf of laten inspreken.

MS Teams koppeling

Bel naadloos met uw zakelijke telefoonnummer via Microsoft Teams dankzij de integratie met basicVoice, rechtstreeks vanuit de vertrouwde Teams-omgeving.

Doorschakelingen

Eenvoudig gesprekken doorschakelen naar bijvoorbeeld uw mobiel of een collega. Ook is het mogelijk met tijdsvensters te werken.

Interne nummers

Elk account of onderdeel dat u aanmaakt heeft een intern nummer voor naadloze bereikbaarheid. Bellen tussen interne nummers is volledig kosteloos.

Schakelaars

Door gebruik te maken van schakelaars kunnen medewerkers zelf de door te schakelen nummer kiezen uit een voorgedefinieerd lijst.

Tijdsvensters

Met de tijdsvensters bepaalt u zelf wanneer u bereikbaar bent, er doorgeschakeld moet worden of de voicemail geactiveerd moet worden.

Vakantiemeldingen

Een vakantiemelding voor de zomervakantie of kerstvakantie afspelen? Dit is mogelijk en kan vooraf ingesteld worden.

Voicemail naar e-mail

Als er een voicemailbericht is ingesproken door de beller, kan deze eventueel als bijlage verstuurd worden naar een e-mailadres.

Wachtmuziek

Eigen wachtmuziek is mogelijk. Dit kan per wachtrij ingesteld worden. Dit kunnen ook meerdere fragmenten zijn.

Fallback

Internet of stroomstoring? Wanneer de telefoontoestellen offline zijn worden de gesprekken bijvoorbeeld op uw mobiele telefoon afgeleverd.