Menu Sluiten

RESELLERS

Wordt nu Telecom Reseller van basicVoice en profiteer van onze inkooptarieven

Telecom Reseller van basicVoice

BasicVoice werkt graag met resellers. Wij hebben de producten en u heeft de klanten. BasicVoice is er zowel voor de technische als voor de commerciële partner. Wilt u alleen maar verkopen, dan kunnen wij u het technische deel uit handen nemen en in de puntjes voor uw klant regelen. En dat kan eventueel met uw pet op. Bent u een technische club, dan voorzien wij u van alle tools om er voor te zorgen dat u uw klant kunt bedienen. Als Telecom reseller van basicVoice kunt u al onze producten verkopen. SIP Trunks, XelionOne en Hosted PBX.

White label Reseller
U kunt onze diensten onder eigen naam aanbieden. Dus onder uw eigen URL. De klant is dan ook uw klant. Wij factureren u en u factureert uw klant.

Zeer scherpe prijzen
Als reseller heeft u een inkoopvoordeel t.o.v. onze verkoopprijzen. U bepaalt echter zelf welk tarief u aan uw klanten doorberekend. Vraagt u via ons contactformulier naar de mogelijkheden en inkooptarieven.

Technische ondersteuning

Veel van onze mensen hebben al sinds 1995 ervaring met Internet. En sinds 1999 met VoIP. Wanneer u er niet uitkomt, of advies nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar. Ook zijn opleidingen mogelijk. Om een goede VoIP oplossing te kunnen leveren is kennis en ervaring nodig welke wij graag met u delen.

Ik heb interesse en wil graag informatie ontvangen.

U kunt onderstaand formulier invullen wanneer u meer informatie wilt over het wederverkopen van onze producten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

bijv: https://www.basicvoice.nl