Menu Sluiten

Dé beste SIP Trunk voor dé laagste prijs

HOE GEBRUIK IK EEN EEN SIP TRUNK?

Eigen Telefooncentrale

Wanneer uw traditionele telefooncentrale een VoIP module heeft, kunt u de SIP Trunk van basicVoice hiervoor gebruiken. Dit zou voor zowel uitgaande als inkomende gesprekken kunnen, maar ook bijvoorbeeld alleen voor uitgaande gesprekken. Dmv LCR (Least Cost Routing) kan dan de goedkoopste route worden gekozen.

Softphone

Indien u de kosten laag wilt houden kunt u kiezen voor de SoftPhone. U koppelt hiermee uw SIP account aan een zogenaamde Software Telefoon die op uw PC of smartphone draait. Hiervoor zijn er talloze gratis apps die u kunt gebruiken. U hoeft dan niet te investeren in dure IP telefoons.

IP Telefoon

De SIP Trunk is zeer flexibel. Deze kan aangesloten worden op een geavanceerde centrale met bijvoorbeeld 100+ simultane gesprekken maar ook op een IP telefoon met 1 simultaan gesprek. Het is een kwestie van de SIP trunk configureren en u kunt direct bellen of gebeld worden.

Cloud Telefooncentrale

Hiervoor geldt het zelfde als voor de traditionele variant. Voor elke tenant kan 1 of meerdere SIP Trunks worden besteld. basicVoice kan u ook voorzien van een Hosted Telefooncentrale.

WAT IS EEN SIP TRUNK?

sip-trunk-phone

Een SIP Trunk kunt u vergelijken met een “gewone telefoonlijn”, zoals een analoge of ISDN telefoonlijn. Over een analoge lijn kan maximaal 1 gesprek worden gevoerd. ISDN is in verschillende smaken te krijgen. Over een ISDN-2 kunnen bijvoorbeeld maximaal 2 gesprekken simultaan worden gevoerd. En over een ISDN-30 zijn dat 30 simultane gesprekken. Het verschil met een SIP Trunk is dat de gesprekken niet meer via die “gewone telefoonlijn” lopen, maar over een dataverbinding. Het aantal simultane gesprekken via een SIP Trunk is in principe niet gelimiteerd. De beschikbare bandbreedte is dan de beperking. basicVoice heeft geen beperking op het aantal simultane gesprekken. Wij bieden onze SIP Trunk met een onbeperkt aantal kanalen.

NOG EVEN ALLES IN EEN RIJTJE

 Onbeperkt aantal kanalen uniek
 HD Gesprekskwaliteit
 Hoge Bereikbaarheid 99,99%
 Tot 75% goedkoper dan traditioneel
 Gratis Nummerbehoud